Over Blackstone

Ons verhaal

Blackstone startte als een workerboots brand; stoere boots voor dames en heren. 25 jaar later is ons assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van onze sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones.

De kracht van Blackstone zit in de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, het vakmanschap waarmee de schoenen worden vervaardigd en de perfecte fit van de schoenen. Maar we blijven eigenwijs, niet alleen in het design van onze schoenen, maar ook in bijvoorbeeld onze maatvoering. De herenschoenen zijn verkrijgbaar van maat 39 tot en met maat 50. Standaard. Onze damescollectie is verkrijgbaar tot en met maat 42, sommige modellen zijn tot maat 44 verkrijgbaar.

 

Vakmanschap

De kwaliteit van de schoenen hangt niet alleen af van de kwalitatieve materialen die we gebruiken, maar het hangt ook af van de mensen die de schoenen in elkaar zetten. Daarom werkt Blackstone met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het maken van schoenen. De expertise en het vakmanschap van deze mensen zorgt ervoor dat onze schoenen een perfecte fit hebben en van zeer hoge kwaliteit zijn.

 

Onze materialen

De materialen die wij selecteren voor onze schoenen zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken materialen zoals leer, suède, nubuck en verwassen canvas voor het bovenwerk van de schoenen.

Niet alleen het bovenwerk bepaalt de stijl van de schoen. De zool heeft hier ook veel invloed op. Wij gebruiken onder andere leren-, rubberen- en dual density zolen. Elk type zool heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.

 

Garantie

De garantieperiode van Blackstone is 1 jaar. Omdat wij geloven in onze schoenen en de kwaliteit daarvan. Er zitten natuurlijk wel voorwaarden aan deze garantie, zo vergoeden of herstellen we alleen schoenen die buiten jouw schuld om stuk zijn gegaan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan door verkeerd gebruik van de schoenen of door dagelijkse wear and tear.

Mocht je hier vragen over hebben of een schade willen melden, neem dat contact op met onze klantenservice afdeling! Als je een mailtje met foto van de schoenen naar customerservice@blackstone.nl stuurt, dan kunnen wij er meteen mee aan de slag.

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Pers

Neem contact op met het hoofdkantoor voor de PR mogelijkheden;
Blackstone Footwear
Zuidpool 3
2801 RW Gouda
The Netherlands
+31 182 616 060
info@blackstone.nl