Laarzen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren
Blackstone’s vakmanschap

Blackstone’s schoenen hebben een duidelijk DNA, zowel in stijl als in gebruik van kwalitatieve materialen. De stijl van Blackstone is stoer, comfortabel en eigenwijs. Deze stijl zie je terug in de karakteristieke zool, het gebruik van kwalitatieve materialen zoals leer, nubuck, suède en verwassen canvas en de zorg waarmee Blackstone schoenen zijn vervaardigd door onze vakmensen.

ons verhaal
Blackstone’s herenlaarzen

De herenlaarzen van Blackstone zijn er in vele stijlen. Hi-top of mid-top, met veters of een rits, van mat- of gevet leer. De laarzen zijn verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, bruin, cognac en grijs. Blackstone’s herenlaarzen kunnen altijd.

Jouw stijl, onze Blackstone herenlaarzen
Zoek je mid-top laarzen van soepel leer voor in de zomer of een warme met schaapsvacht gevoerde hi-top veterlaarzen voor in de winter? Dan ben je bij Blackstone aan het goede adres.
De herenlaarzen van Blackstone zijn stoer en zitten daarnaast ook nog eens heerlijk. En door de karakteristieke stoere Blackstone look, maken ze je outfit helemaal af, ongeacht wat je op de planning hebt staan.
De herenlaarzen van Blackstone kan je altijd dragen; een wandeling door de bossen of een avondje uit? De stijlvolle laarzen van Blackstone kunnen altijd.

Blackstone’s kwaliteit
Blackstone gebruikt uitsluitend kwalitatieve materialen, voornamelijk leer, nubuck en schapenvacht. Die laatste gebruiken we om onze heerlijk warme winterlaarzen mee te voeren.
De hiel van onze schoenen wordt extra verstevigd, wat de schoen extra stabiliteit en comfort geeft.
De met schapenvacht gevoerde herenlaarzen houden je voeten heerlijk warm in de winter. Maar ook tijdens een frisse voor- of najaarsdag zijn de laarzen met schapenvacht heerlijk om te dragen. Schapenvacht houdt niet alleen je voeten warm, maar omdat het een natuurproduct is, ademt het ook. Dus wanneer het kwik boven nul is, zijn de met schapenvacht gevoerde Blackstone herenlaarzen ook erg fijn om te dragen.

Nieuwsgierig naar de Blackstone laarzencollectie geworden? Bekijk ons assortiment hierboven en bestel je Blackstone herenlaarzen eenvoudig online!